![]() ![]() |
czw, 11 sty 2007 - 23:02
|
|
|
Senior ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 212 Dołączył: wto, 07 lis 06 Skąd: Koszalin |
Kicz czy serial na miarę "Zagubionych"? Forumowiczów, którzy oglądali choć jeden odcinek proszę o wypowiedź.
Co prawda dopiero TVP wyemitowała 4 odcinku tegoż serialu i tak na prawdę trochę trudno powiedzieć czy serial będzie odniesie sukces jak "Zagubieni", jednakże te cztery odcinki zapowiadają wg mnie całkiem ciekawy serialik. Serial jak na razie zapowiada się całkiem interesująco a zwłaszcza nowe zdolności tych którzy powrócili. Chilowo najbardziej podoba mi się moc Shawn'a- potrafi leczyć i wysysać życie- PAN ŻYCIA I ŚMIERCI? Jak na razie nie podobał mi się sposób przybycia ocalałych na Ziemię. Ale nie ma rzeczy doskonałych (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ogólnie zapowiada się naprawdę ciekawie... Ten post edytował krakers89 pią, 12 sty 2007 - 15:15 |
|
|
|
czw, 11 sty 2007 - 23:24
|
|
![]() Mentor Grupa: SuperModerator Postów: 787 Dołączył: pon, 30 paź 06 Skąd: R.E.D.A.K.C.J.A. |
Imo kiepściutko ... sama idea wyciągnięta jeszcze Z Archiwum X. Marne mało charakterystyczne i sugestywe postacie, nieciekawa akcja, brak interesujących puent etc. Zdolności oczywiste aż do bólu - jedni leczą, inni mają super siłę, a jeszcze inni murzyńskiego k.... eee, wróć ... Lostów oglądałem tylko kilkanaście odcinków i już sama realziacja wypadała 100 razy lepiej. Nie wróże temu serialowi świetlanej przyszłości.
|
|
|
|
pią, 12 sty 2007 - 16:49
|
|
|
Senior ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 256 Dołączył: sob, 04 lis 06 Skąd: Koszalin |
W pewnym sensie zgadzam się z tobą krakers. Obejrzałem jak na razie wszystkie wyemitowane odcinki 4400 na TVP1 i powiem, że serial moim zdaniem jest ciekawy, a nawet bardzo. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Z tym, że może być to serial na miarę Losta to trochę przesadziłeś. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| olcia =D |
pon, 22 paź 2007 - 18:03
|
|
Gość |
To serial robiony dla kasy, naciągany, nic nowego i tajemniczego w nim nie ma ... chała =P
|
|
|
|
pią, 02 lis 2007 - 21:50
|
|
![]() Junior Grupa: Administrator Postów: 136 Dołączył: nie, 26 lut 06 Skąd: Warszawa |
Nie był zły... Nie przyciągał szczególnie, ale miło się go oglądało z tygodnia na tydzień...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: piątek, 18 maj 2012 - 09:32 |