![]() ![]() |
śro, 19 mar 2008 - 15:59
|
|
![]() Młokos ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: pią, 08 lut 08 |
.
Ten post edytował Geralt czw, 20 mar 2008 - 00:00 |
|
|
|
śro, 19 mar 2008 - 21:59
|
|
![]() Mentor Grupa: SuperModerator Postów: 787 Dołączył: pon, 30 paź 06 Skąd: R.E.D.A.K.C.J.A. |
Jankiel, zaczynaj gierczyć na rogu, Tournament czas zacząć! Jankiel - jeden z bohaterów poematu Pan Tadeusz Adama Mickiewicza. Stary Żyd, dzierżawca dwóch karczm ... słynął w całej okolicy z nadzwyczajnej gry na cymbałach ... Wojski - jedna z postaci w epopei Adama Mickiewicza Pan Tadeusz. Przedstawiciel rodu Dobrzyńskich, daleki krewny Sędziego Soplicy, przyjaciel jego domu ... do kanonów literackich przeszedł opis jego gry na rogu ... Oj Panie Geralt, maturę to kiedy zdawaliśmy że dzieło Polskiego wieszcza na własny sposób interpretujemy? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Skupię się głównie na zastrzeżeniach bo jestem z natury upierdliwy, a pisanie weszło mi już w krew. Widać że na MP specjalnie nie pomykałeś, przynajmniej z tekstu tego nie wywnioskowałem - to trochę dziwne zważywszy że UT III jest produktem stricte sieciowym. Mniej uwagi poświęciłbym pojazdom, więcej mechanice samej rozgrywki – w końcu opis maszyn mamy w dołączonej książeczce. Przez tekst przemawia także zbyt duża euforia – jakbyś pisał na jednym tchnieniu, recenzje muszą być bardziej obiektywne, nie przesadzajmy UT III ideałem nie jest analizując absolutną całość. Poza tym, biorąc pod uwagę że jest to Twoja pierwsza poważna recenzja, muszę przyznać że nie jest źle, grunt to pracować nad sobą (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
śro, 19 mar 2008 - 23:06
|
|
![]() Młokos ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: pią, 08 lut 08 |
Widze, ze tez mature dawno zdawales, bo zamiast poszperac w swojej glowce, to do wikipedii czmychnales (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Tak, wiesz jak pisalem i kiedy, o 4 nad ranem na jednym tchnieniu. Zaden fanatyzm. Tryb MP jest mi znany, niezbyt duzo smigam po sieci. Co to zmienia. Nic nie zmienia, kazdy ma wlasne odczucia. Jedynie fakt, ze mozna pograc z zywymi istotami, ale ich w recenzji nie zamieszcze, bo musialbym zrobic garsc wywiadow z graczami sieciowymi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nie ma co sie rozdrabniac. Nie mam tyle czasu co Ty na pisanie recenzji i nie mam w tym takiej wprawy, to moja pierwsza, powiedzialem Ci ze napisze i napisalem. Dobra, znow musze znikac, bo pisze mobilnie z pracy. Czymta sie w tej Polsce (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował Geralt śro, 19 mar 2008 - 23:06 |
|
|
|
śro, 19 mar 2008 - 23:31
|
|
![]() Mentor Grupa: SuperModerator Postów: 787 Dołączył: pon, 30 paź 06 Skąd: R.E.D.A.K.C.J.A. |
Widze, ze tez mature dawno zdawales, bo zamiast poszperac w swojej glowce, to do wikipedii czmychnales (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Geralcie, słoneczko moje, kilka lat przed Tobą zdawałem, ale najwyraźniej pamiętam odrobinę więcej, sarkastyczne komentarze niewiele tu zmienią (IMG:style_emoticons/default/whistling.gif) Moja główka posiada tą elementarną wiedzę, ale specjalnie dla Ciebie znalazłem wiarygodne źródło - oczekiwałbym raczej podziękowania za wnikliwą analizę tekstu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eh, każdy wymaga konstruktywnej krytyki, ale z przyjęciem jej już bywa różnie. Dalej będzie juz tylko lepiej. No offence (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
|
śro, 19 mar 2008 - 23:47
|
|
![]() Junior ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 85 Dołączył: śro, 16 sty 08 |
Jankiel, zaczynaj gierczyć na rogu, Tournament czas zacząć! Przez chwilę zastanawiałem się czy to nie prowokacja. Nagłówek aż prosi się o ostry komentarz, że sam walisz w róg (ver. Wojski), albo jesteś cymbał (ver. Jankiel) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Z góry przepraszam, ale sytuacja jest na tyle zabawna że nie chodziło mi tutaj o obrażenie kogokolwiek, a jedynie o podkreślenie pewnego faktu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
czw, 20 mar 2008 - 14:38
|
|
![]() Junior ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 79 Dołączył: śro, 16 sty 08 |
Ale gdzie ta recenzja? Ja widze tylko czarny punky? o_O
|
|
|
|
wto, 25 mar 2008 - 11:02
|
|
No cóż, nie skomentuje tego faktu nawet (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: piątek, 18 maj 2012 - 10:42 |