![]() ![]() |
nie, 17 lut 2008 - 14:27
|
|
![]() Mentor Grupa: Administrator Postów: 895 Dołączył: sob, 25 lut 06 Skąd: B-n |
szukam siakiejś jakiejś dobrej spawareczki co by pociągnęła kilka ładnych latek...
Obecna NEC'a niestety ale posypała się do tego stopnia iż przykładowo nie może wypalić na płycie DVD -R ponieważ wyświetla się komunikat, że obsługuje tylko formaty DVD+R, DVD - R lub DVD - RW /+ RW niezłe prawda...(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) tak więc coś niedrogiego ale dobrego te 150 zeta mogę dać max... Myślałem o LiteOn LIGHTSCRIBE ( bowiem i tą funkcję musi posiadać) na allegro za 100 można łyknąć Jakie firmy ? Co polecacie? |
|
|
|
nie, 17 lut 2008 - 15:38
|
|
![]() Mentor Grupa: SuperModerator Postów: 787 Dołączył: pon, 30 paź 06 Skąd: R.E.D.A.K.C.J.A. |
LiTeony w serii DvD podobna sa lipne. Mozesz rozejrzec sie za Pioonerem SATA za kolo 100 zl. Ja mam Benq 1650 i musze przyznać ze nagrywara jak ta lala ale juz chyba niedostepna na rynku.
|
|
|
|
nie, 17 lut 2008 - 16:17
|
|
![]() Wujek Cięta Riposta ; D Grupa: SuperModerator Postów: 149 Dołączył: pon, 04 gru 06 Skąd: Rypin |
Caleb, liteon robi dobre spawarki, wiem bo mam juz drugą (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
HK, ja mam LG 4166b z ls, dobrze mi służy od dwóch lat już. Wiec wydaje mi się, że litek bedzie dobrym wyborem. Ten post edytował Fatalbert nie, 17 lut 2008 - 16:18 |
|
|
|
nie, 17 lut 2008 - 16:50
|
|
![]() Mentor Grupa: SuperModerator Postów: 787 Dołączył: pon, 30 paź 06 Skąd: R.E.D.A.K.C.J.A. |
Z tego co mialem kontakt z ludzmi z serwisow, to LiteONa jest najwiecej zwrotow. Marke wyrobili sobie na swietnych CD-RW, ale DvD-RW to juz inna bajka.
|
|
|
|
nie, 17 lut 2008 - 17:53
|
|
![]() Mentor Grupa: Administrator Postów: 895 Dołączył: sob, 25 lut 06 Skąd: B-n |
właśnie swego czasu wydałem majątek na NEC'a fakt służył długo, jeszcze jak mu zmieniłem firmware to spawała co tylko tam wsadziłem....ale dzisiaj ma już spore kłopoty. Nie mniej jednak pociągnęła te 5 latek...
Co do liteONa to jestem baaaardzo do niego przekonany bo włąsnie jako 2 nośnik mam spawarkę cd tej firmy....sam już nie pamiętam kiedy była kupowana ale dobre 10 lat minęło i do tej pory nie miałem z nią żadnego problemu. No ale mże jest tak jak kolega Caleb pisze, ta partia była dobra ale....z dvd sobie już nie dali rady..hmm qrna pioniery nie maja wypalania LS |
|
|
|
nie, 17 lut 2008 - 18:46
|
|
Ktorys Piooner musi miec LS jezeli Ci to koniecznie potrzebne. Co do problemow z LiteON to zobacz sobie pierwsza strone w Google: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=li...+Google&lr=
|
|
|
|
nie, 17 lut 2008 - 18:57
|
|
Ktorys Piooner musi miec LS jezeli Ci to koniecznie potrzebne. Co do problemow z LiteON to zobacz sobie pierwsza strone w Google: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=li...+Google&lr= chyba jednak zapomnę LiteON'ie coś w tym racji musi być skoro tyle ludzi ma roblem przy dvd.....co do LS to opcja nie jest koniecznie niezbędna fajnie by było by takową miała nowa nagrywara ale to nie jest najważniejszym parametrem...MUSI SPAWAĆ WSZYSTKO CO JEJ TAM>>>WPAKUJE i tyle a wypalenie jakiś znaczków no było by fajnie ale ....... a LG?? |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: piątek, 18 maj 2012 - 10:51 |