IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Spawarka...
HermaN KorteZ
post nie, 17 lut 2008 - 14:27
Post #1

Mentor
Ikona Grupy

Grupa: Administrator

szukam siakiejś jakiejś dobrej spawareczki co by pociągnęła kilka ładnych latek...
Obecna NEC'a niestety ale posypała się do tego stopnia iż przykładowo nie może wypalić na płycie DVD -R ponieważ wyświetla się komunikat, że obsługuje tylko formaty DVD+R, DVD - R lub DVD - RW /+ RW niezłe prawda...(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

tak więc coś niedrogiego ale dobrego te 150 zeta mogę dać max...

Myślałem o LiteOn LIGHTSCRIBE ( bowiem i tą funkcję musi posiadać) na allegro za 100 można łyknąć

Jakie firmy ? Co polecacie?
Go to the top of the page

+Quote Post
Caleb
post nie, 17 lut 2008 - 15:38
Post #2

Mentor
Ikona Grupy

Grupa: SuperModerator

LiTeony w serii DvD podobna sa lipne. Mozesz rozejrzec sie za Pioonerem SATA za kolo 100 zl. Ja mam Benq 1650 i musze przyznać ze nagrywara jak ta lala ale juz chyba niedostepna na rynku.

+Quote Post
Fatalbert
post nie, 17 lut 2008 - 16:17
Post #3

Wujek Cięta Riposta ; D
Ikona Grupy

Caleb, liteon robi dobre spawarki, wiem bo mam juz drugą (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

HK, ja mam LG 4166b z ls, dobrze mi służy od dwóch lat już. Wiec wydaje mi się, że litek bedzie dobrym wyborem.

Ten post edytował Fatalbert nie, 17 lut 2008 - 16:18

+Quote Post
Caleb
post nie, 17 lut 2008 - 16:50
Post #4

Mentor
Ikona Grupy

Z tego co mialem kontakt z ludzmi z serwisow, to LiteONa jest najwiecej zwrotow. Marke wyrobili sobie na swietnych CD-RW, ale DvD-RW to juz inna bajka.

+Quote Post
HermaN KorteZ
post nie, 17 lut 2008 - 17:53
Post #5

Mentor
Ikona Grupy

właśnie swego czasu wydałem majątek na NEC'a fakt służył długo, jeszcze jak mu zmieniłem firmware to spawała co tylko tam wsadziłem....ale dzisiaj ma już spore kłopoty. Nie mniej jednak pociągnęła te 5 latek...
Co do liteONa to jestem baaaardzo do niego przekonany bo włąsnie jako 2 nośnik mam spawarkę cd tej firmy....sam już nie pamiętam kiedy była kupowana ale dobre 10 lat minęło i do tej pory nie miałem z nią żadnego problemu.
No ale mże jest tak jak kolega Caleb pisze, ta partia była dobra ale....z dvd sobie już nie dali rady..hmm

qrna pioniery nie maja wypalania LS

+Quote Post
Caleb
post nie, 17 lut 2008 - 18:46
Post #6

Mentor
Ikona Grupy

Ktorys Piooner musi miec LS jezeli Ci to koniecznie potrzebne. Co do problemow z LiteON to zobacz sobie pierwsza strone w Google: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=li...+Google&lr=

+Quote Post
HermaN KorteZ
post nie, 17 lut 2008 - 18:57
Post #7

Mentor
Ikona Grupy

CYTAT(Caleb @ nie, 17 lut 2008 - 17:46) *
Ktorys Piooner musi miec LS jezeli Ci to koniecznie potrzebne. Co do problemow z LiteON to zobacz sobie pierwsza strone w Google: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=li...+Google&lr=

chyba jednak zapomnę LiteON'ie coś w tym racji musi być skoro tyle ludzi ma roblem przy dvd.....co do LS to opcja nie jest koniecznie niezbędna fajnie by było by takową miała nowa nagrywara ale to nie jest najważniejszym parametrem...MUSI SPAWAĆ WSZYSTKO CO JEJ TAM>>>WPAKUJE i tyle a wypalenie jakiś znaczków no było by fajnie ale .......

a LG??

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: piątek, 18 maj 2012 - 10:51
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here