![]() ![]() |
nie, 07 sty 2007 - 18:15
|
|
|
Senior ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 256 Dołączył: sob, 04 lis 06 Skąd: Koszalin |
No cóż, dużo jest seriali! Niektóre mają po 10 sezonów, a niektóre kończą się po jednym. Jednak bądź, co bądź są warte obejrzenia ( chociaż niektóre z nich ). Więc piszcie o swoich ulubionych serialach.
Mój ranking na dziś to: 1. Lost - Zagubieni ( nie mogło być nic innego (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) 2. The O.C. - Życie na fali 3. The 4400 To jest moja trójka. Oczywiście może się trochę zmienić, bo nadchodzą premiery "Prison Break'a" i "CSI Miami" w Polsacie, a jeszcze powtórka i nowa seria "Chirurgów" i "Gotowych na wszystko" także w Polsacie. No i może jeszcze serial "Jericho", który leci na kanale AXN. Pooglądamy, zobaczymy. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Moja trójka się zmieniła i zrobiła się z niej szóstka. Oto ona: 1. Lost - Zagubieni (kiedyś na TVP 1 - jak na razie po wszystkich możliwych odcinkach, czyli po 6 odcinku 3 sezonu, a już od 7 lutego następne (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) 2. The O.C. - Życie na fali (kiedyś na TVN - po 10 odcinku 4 sezonu, który będzie niestety już ostatnim (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ) 3. Jericho (było na AXN - po 11 odcinkach 1 sezonu, a od 7 lutego zaczyna się emisja następnych (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) 4. The 4400 (aktualnie na TVP1 - po 8 odcinkach, a co tydzień w czwartek 2 nowe) 5. Prison Break - Skazany na śmierć (aktualnie na Polsacie - po 2 odcinkach, a co tydzień w niedzielę 1 nowy) 6. Gotowe na wszystko - Desperate Housewifes (aktualnie na Polsacie - po 4 odcinkach, a co tydzień w niedzielę 2 nowe) To aktualny ranking. Oczywiście wszystko może się zmienić po upływie czasu, bo chociaż nadchodzą następne episody Lost'ów, następne odcinki Jericho, koniec 4 sezonu O.C. i dalsze transmisje 4400, Prison Break'a i Gotowych na wszystko, a do tego dochodzi jeszcze początek transmisji C.S.I. Miami. Po jakimś czasie zrobię przeróbkę rankingu, głównie dolnych miejsc, bo wątpię czy pierwsze miejsce się zmieni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . I oto nastepuję zmiana rankingu ( i jednak pierwsze miejsce się zmieniło (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ): 1. "Lost" - Zagubieni (po 9 odcinkach 3 serii) "Prison Break" - Skazany na Śmierć, POLSAT (po 18 odcinkach 2 serii) 2. "The O.C." - Życie na fali (po 4 sezonie, niestety ostatnim (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) 3. "Jericho" (po 12 odcinkach 1 sezonu) 4. Gotowe na wszystko - Desperate Housewives, POLSAT (po 10 odcinkach 1 serii) 5. The 4400, TVP1 (po 16 odcinkach, a to jest po 1 sezonie i po 10 odcinkach 2 sezonu) 6. C.S.I. Miami, POLSAT (po 4 odcinkach 1 serii) Jak widać trochę się w tym rankingu pozmieniało, ale moim zdaniem raczej tylko na dobre. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Zawdzięczam to głównie "Prison Break" (z 5. miejsca awansował na 1. ), no i "Desparate Housewives" (awans z 6. na 4.), a również "The 4400" (spadek z 4. na 5.). W tym momencie szczerze wątpię czy nastąpi jakaś ogromna zmiana w rankingu, ale cóż czas pokaże. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Myślę, że jak jakaś nastąpi to raczej w dolnej części ( może dojdzie jakiś nowy serialik do oglądania (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), nic nie wiadomo. Ten post edytował eLMaQ śro, 28 lut 2007 - 22:35 |
|
|
|
nie, 07 sty 2007 - 18:39
|
|
![]() Mentor Grupa: SuperModerator Postów: 787 Dołączył: pon, 30 paź 06 Skąd: R.E.D.A.K.C.J.A. |
Hmmm pomyślmy ....
Z Archiwum X - jakby nie było najważniejszy serial w moim zyciu Na Połudie (1 seria) - bardzo zapadło mi w pamięci Miasteczko Twin Peaks - KLIMAT Bajer w Bell Air - Will Smith i wszystko jasne ;] Gotowe na wszystko - całkiem nieźle się gląda to fakt ;] i Coś tam jeszcze było |
|
|
|
nie, 07 sty 2007 - 19:21
|
|
![]() Wujek Cięta Riposta ; D Grupa: SuperModerator Postów: 149 Dołączył: pon, 04 gru 06 Skąd: Rypin |
magda m więcej nie oglądam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) no chyba, że nie do wiary to serial.
|
|
|
|
nie, 07 sty 2007 - 23:25
|
|
![]() Senior ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 155 Dołączył: śro, 01 lis 06 Skąd: Zawiercie |
hmm
1. Lost 2. Różowe Lata 70 - Eh ... za pozno sie urodzilem ... ;] 3. 24 H , ale ogladalem tylko pierwszy sezon. 4. Miasteczko Twin Peaks ( chociaz nie cale ogladalem ) ftw , jeszcze odpowiedni nastroj wprowadzisz do swej glowy i masz kisiel zamiast mozgu na 100 % (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) o pełnometrazowym nie wspominam ... ;d Ten post edytował Kudlaty nie, 07 sty 2007 - 23:26 |
|
|
|
pon, 08 sty 2007 - 02:21
|
|
![]() Mentor Grupa: SuperModerator Postów: 787 Dołączył: pon, 30 paź 06 Skąd: R.E.D.A.K.C.J.A. |
2. Różowe Lata 70 - Eh ... za pozno sie urodzilem ... ;] Dokładnie tego brakowało na mojej liście (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
pon, 08 sty 2007 - 10:24
|
|
![]() Młokos ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 35 Dołączył: pon, 26 cze 06 |
Lost,Monk
|
|
|
|
pon, 08 sty 2007 - 17:14
|
|
|
Senior ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 212 Dołączył: wto, 07 lis 06 Skąd: Koszalin |
1.Lost
2.Detektyw Monk 3.24 h 4.4400 No cóż a tak wygląda moja nowa lista moich ulubionych seriali. 1. Prison Break-niewąpliwe zepchnał LOSTÓW na drugie miejsce 2. Lost 3. Detektyw Monk 4. 24h 5. Csi: Kryminalne Zagadki Maimi 6. Gotowe na wszystko 7. 4400 (możliwe że za jakiś czas znów nowy ranking będzie) Ten post edytował krakers89 wto, 06 mar 2007 - 17:56 |
|
|
|
czw, 11 sty 2007 - 12:26
|
|
![]() Mentor Grupa: Administrator Postów: 895 Dołączył: sob, 25 lut 06 Skąd: B-n |
PL
- czterej pancerni i psiak - stawka większa niż życie - alternatywy - oficerowie nie PL - Bill Cosby show - Cudowne lata - ło kiedy to było (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) - Archiwum - Twin Peaks - Lost to takie bardziej wybrane które znacząco przyciągnęły moją uwagę (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
sob, 13 sty 2007 - 16:13
|
|
|
Senior ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 256 Dołączył: sob, 04 lis 06 Skąd: Koszalin |
Już obejrzałem ponad połowę odcinków 1 sezonu Jericho i mogę z całą pewnością stwierdzić, że dołącza on do mojego rankingu ulubionych seriali. Jak będziecie mieć okazję go obejrzeć, to polecam go bardzo, a zwłaszcza fanom Fallouta i świata postnuklearnego. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
sob, 13 sty 2007 - 23:50
|
|
![]() Senior ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 155 Dołączył: śro, 01 lis 06 Skąd: Zawiercie |
Elmaq moglbys zarzucic jakis link - strona , odcinki , info etc. ?
Lubie takie klimaty i jestem fanem serii fallouta ( mam cała serie w posiadaniu :-) ) i swiata postapokaliptycznego - np. Neuroshima , Mad Max oraz inne tytuly z Ksiazka / Film / RPG :-) |
|
|
|
pią, 19 sty 2007 - 18:59
|
|
|
Niestety nie mam nic takiego, bo mam cały pierwszy sezon od kumpla.
P.S. A co do "Jericho", to niedawno (jakis tydzień temu) zaczęła się emisja dalszej części 1 sezonu, 12 odcinek. Ten post edytował eLMaQ śro, 28 lut 2007 - 21:53 |
|
|
|
| Eva |
sob, 30 cze 2007 - 00:15
|
|
Gość |
[u][u]Hejka!! A moje ulubione seriale to:
1. Gotowe na wszystko ( są the best) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2. Skazany na śmierć ( ach ten Went...) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) 3. LOST. |
|
|
|
sob, 30 cze 2007 - 01:45
|
|
O Lostach jest nawet osobny temat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
nie, 01 lip 2007 - 23:59
|
|
|
Senior ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 212 Dołączył: wto, 07 lis 06 Skąd: Koszalin |
Tak żeby przypomnieć o sobie na forum daje troche zmienioną listę ulubionych seriali (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
1. Jericho 2. Lost, Prison Break i Herosi 3. Dexter 4. 4400 (trochę podskoczyli po 3. sezonie, dla zainteresowanych od 24 czerwca leci 4. sezon) 5. 24h Tym razem zamknę się w TOP 5. POzdro 4all (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
nie, 24 lut 2008 - 20:47
|
|
|
Młokos ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: nie, 24 lut 08 |
Przystanek Alaska, Niania, Przyjaciele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
a co do Miasteczka Twin Peaks to czy jeszcze leci na jakimś kanale??? Kiedyś widziałam chyba na TVP2, ale bardzo późno ;/ a szkoda... |
|
|
|
nie, 24 lut 2008 - 22:23
|
|
Jak zwykle dobre rzeczy puszczaja po 0.00 ...
|
|
|
|
pon, 25 lut 2008 - 20:40
|
|
|
Młokos ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: nie, 24 lut 08 |
dokładnie! o przyzwoitych porach puszczają jakąś komercyjną papkę...ech szkoda słów, w takim razie pozostaje zmienienie trybu życia na nocny heheh
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: piątek, 18 maj 2012 - 10:57 |