![]() ![]() |
sob, 22 kwi 2006 - 20:59
|
|
![]() Senior ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 150 Dołączył: czw, 16 mar 06 |
Tutaj piszemy komentarze do książek zamieszczonych w temacie Wasze ulubione książki. Podobnie jak w filmach :D ;D
|
|
|
|
pią, 12 maj 2006 - 03:47
|
|
|
Młokos ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 29 kwi 06 Skąd: Poznań |
Więc najlepsza to Agatha Christie "Wyspa żołnierzyków" ("10 murzynków")
Ogólnie lubie tą autorke :) A jeśli chodzi o totalny zawód to "Kod leonarda da vinci"...nieźle się zaczyna, coraz lepiej się rozkręca, a kończy się "jak zwykłe pomyje z kiosku ruchu" (cyt. mój kolega ;) ) |
|
|
|
czw, 25 maj 2006 - 16:11
|
|
![]() Senior ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 150 Dołączył: czw, 16 mar 06 |
Witu mi książka się podobała ze wzgledu na akcje (głównie) a co do spraw religijnych to po przeczytaniu ksiazki nie zmienilem stosunku do wiary, a tym bardziej do chrzescijanstwa .W wielu kwestiach Dan Brown się myli chocby krypteks ??? (ocet nie rozpusci papirusu). Tak iwec nie wierze we wszystko co jest zawarte w tej ksiazce poniewaz istnieje cos takiego jak fikcja literacka.. 8)
|
|
|
|
nie, 11 cze 2006 - 16:16
|
|
![]() Młokos ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 30 Dołączył: sob, 10 cze 06 Skąd: Pluton :PP |
hmm... a więc... ulubione:
Andrzej Sapkowski: Saga o Wiedźminie (7 tomów) Richard A. Knaak: Diablo: "Dziedzictwo krwi" J.R.R Tolkien: "Hobbit" oraz trylogia "Władca Pierścieni" wszystkie książki powyżej są fantastyczne, miło się czyta i najważniejsze czyli że nie są one spiętymi na bazach historycznych źródłami wiedzy ;D |
|
|
|
pią, 16 cze 2006 - 14:36
|
|
A więc same fantasty :D a Harry Potter tez ??
|
|
|
|
nie, 02 lip 2006 - 00:28
|
|
![]() Senior ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 240 Dołączył: sob, 25 lut 06 Skąd: Kraków |
@mati
Jak ci się podobała książka kod leonarda da vinci? Czytałem i muszę ci powiedzieć że autor książki strasznie wszystko poprzekręcał jeśli chodzi o sprawy religijne więc chrześcijanom nie radze tego czytam (przynajmniej tym nie za bardzo rozgarniętym:) ) Mój kolega przeczytał i lata wszędzie i mówi że nasza religia ma pełno sekretów skoro tak w ksiażce pisze ;D |
|
|
|
nie, 02 lip 2006 - 12:40
|
|
CYTAT Witu mi książka się podobała ze wzgledu na akcje (głównie) a co do spraw religijnych to po przeczytaniu ksiazki nie zmienilem stosunku do wiary, a tym bardziej do chrzescijanstwa .W wielu kwestiach Dan Brown się myli chocby krypteks ??? (ocet nie rozpusci papirusu). Tak iwec nie wierze we wszystko co jest zawarte w tej ksiazce poniewaz istnieje cos takiego jak fikcja literacka.. 8)
|
|
|
|
wto, 07 lis 2006 - 20:42
|
|
|
Senior ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 212 Dołączył: wto, 07 lis 06 Skąd: Koszalin |
CYTAT hmm... a więc... ulubione: Andrzej Sapkowski: Saga o Wiedźminie (7 tomów) Richard A. Knaak: Diablo: "Dziedzictwo krwi" J.R.R Tolkien: "Hobbit" oraz trylogia "Władca Pierścieni" wszystkie książki powyżej są fantastyczne... nie zgadzam się jeśli chodzi o "Dziedzictwo krwi" książka nie jest wspaniała, mnie totalnie wynudziła :( |
|
|
|
śro, 08 lis 2006 - 17:31
|
|
|
Senior ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 256 Dołączył: sob, 04 lis 06 Skąd: Koszalin |
CYTAT CYTAT hmm... a więc... ulubione: Richard A. Knaak: Diablo: "Dziedzictwo krwi" nie zgadzam się jeśli chodzi o "Dziedzictwo krwi" książka nie jest wspaniała, mnie totalnie wynudziła :( A ja się z tobą nie zgadzam. "Diablo - Dziedzictwo krwi" to bardzo dobra książka, choć mi osobiście bardziej podobała mi się część druga pt."Czarna droga".:D |
|
|
|
śro, 08 lis 2006 - 17:54
|
|
|
Senior ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 212 Dołączył: wto, 07 lis 06 Skąd: Koszalin |
"Czarna Droga" jest zdecydowanie lepsza, ale umywa się w stosunku do książek Salvatore'a :D
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: piątek, 18 maj 2012 - 10:59 |