![]() ![]() |
nie, 19 mar 2006 - 13:58
|
|
![]() Senior ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 150 Dołączył: czw, 16 mar 06 |
Ja oglądałem The Fog amerykański i... pozostawiał wiiele do życzenia wogule nie straszny :(
|
|
|
|
pon, 27 mar 2006 - 17:36
|
|
![]() Mentor Grupa: Administrator Postów: 895 Dołączył: sob, 25 lut 06 Skąd: B-n |
też uważam że film cienki ....przewidywalny i wogóle nie straszny, ale to tylko moja opinia :)
|
|
|
|
nie, 09 kwi 2006 - 02:12
|
|
![]() Senior ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 272 Dołączył: nie, 26 lut 06 Skąd: Zawiercie |
Jaki film polece? The Thruman Show zawsze i wszędzie bedę go polecał bo to mój ulubiony film.
Mogę jeszcze polecić Gliniarza z Beverly Hills którego dzisaij poraz któryś z kolei oglądałem i przeostrą komedie: EuroTrip... czegoś takiego dawno nie było :) od czasów pierwszego American Pie :) polecam :) |
|
|
|
sob, 22 kwi 2006 - 14:45
|
|
![]() Młokos ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 25 Dołączył: sob, 11 mar 06 Skąd: Tuchów (Małopolska) |
@ matii
A oglądałeś może wersję japońską tego filmu? Jak nie to polecam ci obejrzeć, a wtedy dowiesz się jak amerykanie wszystko zerzneli ;D Post przeniesiony z tematu Filmy, tam tylko dajemy tytuły filmów i krótki opis natomiast tutaj opinie...proszę sie dostosować :) : emilio |
|
|
|
sob, 22 kwi 2006 - 16:24
|
|
![]() Senior ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 150 Dołączył: czw, 16 mar 06 |
Tak Witu kawałek i uważam że wersja amerykańska jest o wiele lepsza niż japońska 8)
|
|
|
|
pią, 12 maj 2006 - 13:27
|
|
![]() Mentor Grupa: Administrator Postów: 895 Dołączył: sob, 25 lut 06 Skąd: B-n |
lepsza bo prostsza, poszli na łatwiznę i tyle...po co jakiś amerykanin ma myśleć, tez jestem za azjatycką wersją ...:)
|
|
|
|
pią, 12 maj 2006 - 17:19
|
|
Podsumowujac pomysł japończyków :P, ale według mnie lepsze efekty sa w filmie amerykańskim 8)
|
|
|
|
pią, 19 maj 2006 - 23:20
|
|
Wróg u bram....dobre Matii, fakt ten film wojenny zasługuje na uwagę niezłe kino...podpisuje się pod opinią...choć poczatek niezły piersza godzina potem troche niepotrzebnie rozwleczony ale dobry filmik..
|
|
|
|
śro, 08 lis 2006 - 18:01
|
|
|
Senior ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 212 Dołączył: wto, 07 lis 06 Skąd: Koszalin |
Polecam film: "About a boy"
Świetna komedia,trzeba uważać aby nie zsikać się ze śmiechu :D super ogląda się oryginalną wersją bo slychać zajebibi akcent angielski edit:H.K. Jeśli masz zamiar zaproponować ten film zastosuj się proszę do przyjętego schematu w dziale jakie filmy polecacie |
|
|
|
czw, 09 lis 2006 - 19:43
|
|
|
Senior ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 256 Dołączył: sob, 04 lis 06 Skąd: Koszalin |
CYTAT Polecam film: "About a boy" Świetna komedia,trzeba uważać aby nie zsikać się ze śmiechu :D super ogląda się oryginalną wersją bo slychać zajebibi akcent angielski Zgadzam się z tobą krakers. Film jest prześmieszny i oryginalny. I jeszcze dobra aktorów tj. Hugh Grant czy Salma Hayek. ;) |
|
|
|
czw, 09 lis 2006 - 19:46
|
|
|
Senior ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 212 Dołączył: wto, 07 lis 06 Skąd: Koszalin |
CYTAT Zgadzam się z tobą krakers. Film jest prześmieszny i oryginalny. I jeszcze dobra aktorów tj. Hugh Grant czy Salma Hayek. ;) może się mylę,ale w "About a boy" nie gra Salma Hayek tylko ta jak jej tam Weisz |
|
|
|
czw, 09 lis 2006 - 19:48
|
|
|
Senior ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 256 Dołączył: sob, 04 lis 06 Skąd: Koszalin |
O sorry wszystkim!!! Coś mi się pomyliło. W tym filmie gra Rachel Weisz, a nie Salma Hayek. Dzięki za poprawkę krakers. ;)
|
|
|
|
pią, 10 lis 2006 - 11:21
|
|
|
Swoją drogą jak mogleś je pomylić? Nie są do siebie podobne
|
|
|
|
pią, 10 lis 2006 - 12:41
|
|
|
PYTANKO:Co sądzicie o filmie 13 DUCHÓW?
Do tego filmu podchodziłem optymistycznie, fajny horror wszyscy mówili. Po obejrzeniu go siedziałem rozczarowany, ten film nie był w ogole straszny!! A tak poza tym zauważyliście,że teraz horrory są strasznie schematyczne? Niektórzy uważąją(mowię o twórcach filmowych),że dobry horror nie może istnieć np. bez ładnej pary(fajna ziomka, i jakiś kolo) którzy przezywają massakrę. Wszystkie zdarzenia w horrorze można teraz przewidzieć. Nie ma juz takich filmów jak BLAIR WITCH PROJECT... |
|
|
|
pią, 10 lis 2006 - 12:54
|
|
chyba nie miałem przyjemności oglądać..i raczej po reckach nie mam zamiaru do niego podchodzić. Widze krakers że znasz się na horrorach bowiem podobnie jak i Ty uważam że znakomitym jego przykładem był film BLAIR WITCH PROJECT żadnych duchów, tylko napięcie budowane przez znakomitą grę aktorów oraz niepowtarzalny klimat lasu...jest to jedyny film tego gatunku który jest u mnie na 1 miejscu w klasyfikacji Horror...
NA dniach ma się pojawić Piła 3 ciekawe jak bardzo jeszcze spartaczą ten film pierwsza część owszem była ciekawym pomysłem ale kontynuacja tegoż wątku wydaje mi się kompletnie nie na miejscu |
|
|
|
pią, 10 lis 2006 - 13:02
|
|
|
CYTAT chyba nie miałem przyjemności oglądać..i raczej po reckach nie mam zamiaru do niego podchodzić. Widze krakers że znasz się na horrorach bowiem podobnie jak i Ty uważam że znakomitym jego przykładem był film BLAIR WITCH PROJECT żadnych duchów, tylko napięcie budowane przez znakomitą grę aktorów oraz niepowtarzalny klimat lasu...jest to jedyny film tego gatunku który jest u mnie na 1 miejscu w klasyfikacji Horror... NA dniach ma się pojawić Piła 3 ciekawe jak bardzo jeszcze spartaczą ten film pierwsza część owszem była ciekawym pomysłem ale kontynuacja tegoż wątku wydaje mi się kompletnie nie na miejscu Dzięki za uznanie. Co do PIŁY jedynka była genialna(zwróćmy uwagę,że to był film niskobudżetowy). Co do II mamy odmienne zdanie mi się bardzo podobała zwłaszcza motyw z uczniem tego GŁÓWNEGO ZŁEGO. Końcówka była wypaśnięta... Co do PIŁY III to podobno w Ameryce 3/4 sali nie wytrzymało do końca i mdleli albo "pokazywali całej sali zawartośc swojego żołądka". Musi być dobry... |
|
|
|
pią, 10 lis 2006 - 20:53
|
|
|
CYTAT Co do PIŁY jedynka była genialna(zwróćmy uwagę,że to był film niskobudżetowy). Co do II mamy odmienne zdanie mi się bardzo podobała zwłaszcza motyw z uczniem tego GŁÓWNEGO ZŁEGO. Końcówka była wypaśnięta... Co do PIŁY III to podobno w Ameryce 3/4 sali nie wytrzymało do końca i mdleli albo "pokazywali całej sali zawartośc swojego żołądka". Musi być dobry... Masz rację krakers, Piła I to super film. Dwójka była trochę gorsza, ale również bardzo dobra. A co do Piły Trzeciej to nie wiadomo czy jest dobra, że tak wszyscy rzygają i mdleją, czy poprostu ohydna. ;) |
|
|
|
pią, 10 lis 2006 - 21:53
|
|
czy ktoś z was miał okazje oglądać juz film BABEL >>http://babel.filmweb.pl/Babel++2006++opisy,FilmDescriptions,id=210898
zastanawiam się czy jest sens wydawać kasiore, reżyser owszem miał niezłe produkcje i pomysły jak "Amores perros" czy też '21 gram' i przypuszczam że może to być niezłe kino nie mniej jednak czytając recenzje obawiam się powtórki z rozrywki w stylu 21 gram |
|
|
|
sob, 11 lis 2006 - 13:38
|
|
|
CYTAT czy ktoś z was miał okazje oglądać juz film BABEL >>http://babel.filmweb.pl/Babel++2006++opisy,FilmDescriptions,id=210898 zastanawiam się czy jest sens wydawać kasiore, reżyser owszem miał niezłe produkcje i pomysły jak "Amores perros" czy też '21 gram' i przypuszczam że może to być niezłe kino nie mniej jednak czytając recenzje obawiam się powtórki z rozrywki w stylu 21 gram Szczerze mówiąc jeszcze nie ogłądałem, ale myślę,że warto zaryzykować i wydać kasę |
|
|
|
pon, 27 lis 2006 - 18:03
|
|
|
Polecam obejrzeć sobie film akcji pt."Crank" z 2006 roku. W głównych rolach występują Jason Statham (grał m.in. w "Transporterze 1 i 2", "Zakładnik", "Komórka", "Italian Job" oraz w "Teorii Chaosu"), Amy Smart (grała w "Just Friends", "Efekt Motyla", "Starsky & Hutch", "Road Trip" oraz "Wyścig Szczurów") i Jose Pablo Cantillo. (IMG:http://forum.strefapc.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: piątek, 18 maj 2012 - 11:12 |